Snel zoeken

Snel en makkelijk boeken
24-uur per dag online
Bel ons
+31 (0) 50 8200 200
Zoekservice
U zoekt, wij vinden!
.

Motorboot huren Mallorca / Porto Colom

Varen in Mallorca porto colom

Hoewel Mallorca Porto Colom niet zo populair is als Palma, Can Pasilla en El Arenal is Porto Colom het Belangrijkste watersport resort aan de zuidoostelijke kust van mallorca. Het is gelegen in het district Felanitx en het is ongeveer 65 kilometer ten oosten van de belangrijkste stad Palma.

Het totale gebied bestaat uit bergachtig reliëf. De hellingen omlaag naar de kust vormen talrijke baaien en kaden en een van de grootste en veiligste natuurlijke havens van Mallorca. Daar komt nog eens bij dat Son Sant Joan International Airport slechts op 65 kilometer ligt van Porto Colom, aan de zuidelijke kant van het eiland.

Net als de meeste Yacht Charter vaarvakantie bestemmingen op Mallorca heeft Porto Colom zeer goede stranden, waarvan Cala Marcal de belangrijkste is, slechts op 500 meter van het stadscentrum. Het belangrijkste ding in de stad en zelfs de reden voor de economische bloei in de 19e eeuw is de haven, toen werd de haven gebruikt om wijn te verschepen naar het naburige naar Frankrijk , maar een wijnstok ziekte maakte daar een einde aan, wat betekende dat de lokale bevolking zich moest richten op de visserij.

Er is geen nachtleven in de werkelijke betekenis van het woord, althans niet op de manier die u zou vinden in andere badplaatsen langs de kust van de Middelandse-zee. Wel zijn er een aantal gezellige Britse pubs te vinden.

 
wait... Loading Map ...
RefreshGoogle Map ToolZoom InZoom OutPanDistance ToolShow/Hide Legend Show/Hide Layers
.
© 2010 Motorboothuren.nl - Alle rechten voorbehouden  -   onderedeel van