Snel zoeken

Snel en makkelijk boeken
24-uur per dag online
Bel ons
+31 (0) 50 8200 200
Zoekservice
U zoekt, wij vinden!
.

Motorboot huren Denia

U bent hier: Landen > Spanje > Denia

Jacht charter Denia

Het bijzondere gedeelte van de kust, waar Denia ligt heet Costa Blanca (witte kust), langs Spanje's oostelijke oever ongeveer 85 km van Alicante. Deze oude stad is een bekende bestemming voor de zeil- en motorjachtverhuur; daarnaast is het een belangrijke haven van de regio, met veerverbindingen naar Ibiza, Mallorca.

Reizen naar Denia

Er ligt geen luchthaven dichtbij Denia. Het beste kunt u gebruik maken van de luchthaven Alicante deze ligt op 104 km of van Valencia op 114 km. Vanuit daar kunt u een directe bus of trein nemen richting Denia.

Bezienswaardigheden rondom Denia

De meest beroemde bezienswaardigheid in Denia is het oude fort, gebouwd door de Moren in de 11de Eeuw. Het fort biedt een mooi uitzicht over de zee en het binnenland. In het kasteel zelf bevindt zich het Palau del Governador als museum. Voor natuurliefhebbers is het Mongo natuurpark dat een groot aantal planten-en dierensoorten heeft een prachtige dagtocht. Ook in deze categorie is de Kaap van San Antoni Zee Reserve, ideaal voor duiken en snorkelen.

Speelgoedmuseum Denia

Voor een aantal interessante en bijzondere dingen in Denia, ga dan naar het Speelgoedmuseum en de La Lonja vismarkt in de haven. Een absolute aanrader op uw menu moet het indrukwekkende assortiment van koekjes en snoepjes zijn. Deze zijn er in geslaagd om Denia op de kaart te zetten. En deze blijken niet alleen een grootte hit voor de kinderen te zijn, maar ook voor volwassenen.

Een stad met een lange geschiedenis, daarom kunt u er zeker van zijn dat ze je een heleboel interessante feesten voor schotelen, het hele jaar door.

 
wait... Loading Map ...
RefreshGoogle Map ToolZoom InZoom OutPanDistance ToolShow/Hide Legend Show/Hide Layers
.
© 2010 Motorboothuren.nl - Alle rechten voorbehouden  -   onderedeel van