Snel zoeken

Snel en makkelijk boeken
24-uur per dag online
Bel ons
+31 (0) 50 8200 200
Zoekservice
U zoekt, wij vinden!
.

Motorboot huren Krk / Punat

U bent hier: Landen > Kroatië > Krk / Punat

Vaarvakantie vanuit Punat Adriatische Zee

Wordt door velen beschouwd als het mooiste eiland in Kroatië, Punat heeft een zeer goede reputatie opgebouwd in de Adriatische Zee, niet alleen door de schoonheid van haar omgeving, maar ook door de kalme wateren van de baai.

Ondanks dat Punat gelegen is op het zuidelijke deel van het eiland Krk, is het goed bereikbaar. Vliegen wordt vergemakkelijkt door de aanwezigheid van de luchthaven van Rijeka op het eiland, wat slechts 32 km verderop ligt richting het noorden, dicht bij het vasteland. Het merendeel van het vliegverkeer hier is opgebouwd uit goedkope Europese luchtvaartmaatschappijen, hetgeen betekent dat vliegen naar Krk niet een gat zal blazen in uw begroting.
Restaurants is iets waar Punat een overvloed van heeft. Op elke straathoek vindt u een goed restaurant dat u zal verleiden met lokale aroma's. Goed eten en lekkere wijn is iets waar u heerlijk van kunt genieten.

Het nacht entertainment hangt af van wat uw eigen ideeen zijn. Natuurlijk kunt u voor een rustige nacht, genieten in een gezellige bar, met een drankje en vrienden. maar als u op zoek bent naar een meer bewogen avond ga dan naar het naburige Malinska of Krk, daar vind je disco's en clubs.

Mensen komen naar Punat om van de zee te genieten, daar is geen twijfel over mogelijk. Het zeilen en de watersport en alles wat daarbij komt kijken hebben een hoog aanzien in Punat. De lokale bevolking organiseerd elk jaar een regatta die gehouden wordt op de jachthaven, een traditie die teruggaat tot 1984.

 
wait... Loading Map ...
RefreshGoogle Map ToolZoom InZoom OutPanDistance ToolShow/Hide Legend Show/Hide Layers
.
© 2010 Motorboothuren.nl - Alle rechten voorbehouden  -   onderedeel van