Snel zoeken

Snel en makkelijk boeken
24-uur per dag online
Bel ons
+31 (0) 50 8200 200
Zoekservice
U zoekt, wij vinden!
.

Motorboot huren Piraeus

U bent hier: Landen > Griekenland > Piraeus

Motorboot vakantie in Piraeus

Deze stad staat op de kaart sinds de 5e eeuw voor Christus, als een van de belangrijkste havens in Griekenland zowel in de oudheid en in deze moderne tijden, dankzij haar strategische ligging en de nabijheid van de hoofdstad van het land, Athene.

De naam Piraeus vertaalt zich ruwweg in "de plaats over de passage" omdat de stad op een steile heuvel ligt met uitzicht op een grote vlakte die in de oudheid geregeld overspoeld werd door zeewater.
De haven van Piraeus behoort tot de top 10 drukste havens in Europa, wat betreft het aantal toeristen. De reis naar Piraeus kan gemaakt worden met de veerboot, draagvleugelboot of een gratis shuttle-bus. Van de luchthaven naar de haven van Piraeus is een reis die ongeveer 90 minuten duurt.

Het eten is bij uitstek gericht op schaal-en schelpdieren specialiteiten, met name rond de haven concurreren de restaurants om de beste gerechten te serveren aan de watersporters. De reden waarom er rond de haven zoveel leuke eetgelegenheden zijn is, omdat Piraeus een belangrijk vertrekpunt wordt gezien voor de Griekse eilanden. Uiteraard voor zeilers en motorjachten.

Winkelen is niet echt een booming activiteit in Piraeus, maar er zijn een aantal souvenirwinkels die een bezoek absoluut waard zijn. Meestal vindt u historische replica's van de lokale architectuur of typisch Griekse producten.

 
wait... Loading Map ...
RefreshGoogle Map ToolZoom InZoom OutPanDistance ToolShow/Hide Legend Show/Hide Layers
.
© 2010 Motorboothuren.nl - Alle rechten voorbehouden  -   onderedeel van