Snel zoeken

Snel en makkelijk boeken
24-uur per dag online
Bel ons
+31 (0) 50 8200 200
Zoekservice
U zoekt, wij vinden!
.

Motorboot huren Port Pin Rolland

U bent hier: Landen > Frankrijk > Port Pin Rolland

Motorjacht huren in Port Pin Rolland

Deze kleine schikking kan worden gevonden door de baai van Toulon aan de voet van schierland Cepet. Hoewel deze regio niet bekend is bij velen en voornamelijk bestaat uit visserdorpjes, net als het naburige Saint-Madriner-Sur Mer. De grootste stad van de regio is La Seyne-sur-Mer, gelegen aan het vasteland. Zeilen naar Port Pin Rolland staat bij watersporters bekend als een mooie omgeving om te varen.
De dichtstbijzijnde luchthaven die u kunt gebruiken om te reizen naar Port Pin Rolland is Marseile Airport (114 km) of Nice-Côte d'Azur (159 km). Het goede nieuws is dat de luchthavens internationale vluchten verwerken, dus ongeacht waar u vandaan kunt u een vlucht vinden.

Wat op Port Pin Rolland ontbreekt zijn activiteiten en bezienswaardigheden, dit maakt voor de watersporter het eiland uniek. Dit is de perfecte plaats om te bezoeken als u op zoek bent naar rust en weg wilt van de drukte van de Franse Riviera.

De best bewaarde geheimen van de regio zijn het eiland Porquerollez en Port Cross met hun natuurlijke reserves die zorgen voor een interessante vakantie voor de watersporter, vanwege het prachtige landschap.

De voornaamste bezigheden van de mensen hier zijn visserij, landbouw en herstel van schepen, dus als u op zoek bent naar een leuke nacht op het vasteland, kunt u beter af reizen naar een van de naburige steden zoals La Seyne-sur-Mer of Toulon, aan de andere kant van de baai.

 
wait... Loading Map ...
RefreshGoogle Map ToolZoom InZoom OutPanDistance ToolShow/Hide Legend Show/Hide Layers
.
© 2010 Motorboothuren.nl - Alle rechten voorbehouden  -   onderedeel van