Snel zoeken

Snel en makkelijk boeken
24-uur per dag online
Bel ons
+31 (0) 50 8200 200
Zoekservice
U zoekt, wij vinden!
.

Motorboot huren Marseilles

U bent hier: Landen > Frankrijk > Marseilles

Motorboot huren in Marseille

Marseille wordt ook wel de poort naar de Provence genoemd. De stad staat bekend om de grootste Franse haven en de op twee na grootste stad in Frankrijk. Het is een plek met een zeer gevarieerde bevolking. De stad heeft een apart Afrikaans, Arabisch gevoel dankzij het grote aantal immigranten uit deze regio's, maar dit brengt charmes met zich mee die niet worden gevonden in andere steden langs de Côte d'Azur.
 

Marseilles

Marseilles is een groot commerciëel knooppunt, de stad wordt bediend door een internationale luchthaven, Marseille-Provence, deze ligt ongeveer 30 km van de stad zelf. Naar de stad of jachthavens reizen met bijvoorbeeld de bus, taxi en trein is geen enkel probleem. In minder dan 30 minuten vanaf de luchthaven kunt u op uw plek van bestemming zijn.
Het centraal station: Marseille St. Charles, staat in verbinding met Parijs (3 uur), Nice (2 uur) en Brussel (5 uur) via de TGV.

Tal van wegen verbinden Marseille met de rest van Frankrijk, Waardoor de stad gemakkelijk te bereiken is voor iedere watersporter. Hoewel het vrij duur is om via de tolwegen te rijden, zijn de snelwegen goed om naar u naar bestemming komen. in 8 uur van Parijs, in 2 uur van Nice, iets meer dan in een uur vanuit Montpellier, 4 uur van Toulouse en op 3 uur van Lyon.

Sinds de stad werd gebouwd rond de oude haven (Vieux Port) is dit de eerste plek die u zou moeten overwegen om te bezoeken met je bemanning. Met de dagelijkse visafslag en ook een groot aantal galeries, musea en kerken in een klein gebied is het zeker de moeite waard omdat te doen.

Restaurants en cafes zijn allemaal te vinden door de stad, maar veel watersporters kiezen ervoor om te dineren in de oude haven waar het aanbod van lokale specialiteiten het grootst is.

Zonnebaden is net als op de Cote d'Azur een favoriete bezigheid van mensen. Andere populaire activiteiten zijn duiken, zeilen, vissen of bergbeklimmen op de fjorden (Calanques) tussen Marseille en La Ciotat. Ook voor degenen die van voetbal houden, is het de moeite waard om het Stade Velodrome, waar "Olympique Marseille" in voetbalt te bezoeken.

 
wait... Loading Map ...
RefreshGoogle Map ToolZoom InZoom OutPanDistance ToolShow/Hide Legend Show/Hide Layers
.
© 2010 Motorboothuren.nl - Alle rechten voorbehouden  -   onderedeel van