Snel zoeken

Snel en makkelijk boeken
24-uur per dag online
Bel ons
+31 (0) 50 8200 200
Zoekservice
U zoekt, wij vinden!
.

Motorboot huren Corsica / Propriano

Motorjacht huren in Corsica Propriano

Deze kleine watersport bestemming bevindt zich in een natuurlijke haven, deze werdt zelfs gebruikt door de oude Grieken en Romeinen. De haven, 57 km ten zuidoosten van Ajaccio was een belangrijk doelwit in de 18e eeuw voor de Saraceense piraten overvallen. Het herbouw proces vond plaats in 1900 en staat nu bekend als een fijn watersport resort, met een moderne jachthaven.

Reizen per vliegtuig is mogelijk vanaf twee luchthavens op het eiland. De eerste is Ajaccio Campo-Dell'Oro. Dit is een internationale luchthaven 57 km ten noordwesten van Propriano en Sud Corse, 55 km naar het zuidoosten is een kleinere luchthaven en deze heeft geen directe verbinding met de stad.

De haven is ongetwijfeld het grootste ding in de stad en de ruggengraat van de economie, daarom zijn de meeste activiteiten te vinden op de jachthaven zelf, zeer handig voor de watersporter. De meeste hotels zijn te vinden in het centrum van de stad, maar er zijn ook geschikte hotels te vinden buiten het stedelijk gebied.

Lekker eten kunt u langs de jachthaven waar de hongerige bemanning Italiaanse gerechten, en natuurlijk verse zeevruchten genuttigd kunnen worden.

Wel is er weinig te zien in termen van architectuur of historische gebouwen, maar de locatie maakt het met haar ongerepte stranden en de rustige, oude sfeer tot een geweldige bestemming.

 
wait... Loading Map ...
RefreshGoogle Map ToolZoom InZoom OutPanDistance ToolShow/Hide Legend Show/Hide Layers
.
© 2010 Motorboothuren.nl - Alle rechten voorbehouden  -   onderedeel van